Novosti

Objavljeno: Srijeda, 30. rujna 2020.

Naruči lož ulje iz topline vlastitog doma

Kvalitetno lož ulje koje odgovara normi za kvalitetu Eurodizela EN590 možete jednostavno naručiti.

Dostava lož ulja na vašu lokaciju:

Lož ulje dostavljamo po cijeloj Hrvatskoj osim na otoke i južno od Splita. Dostavljamo domaćinstvima i pravnim osobama. Minimalna količina za nardužbu je 1000 litara. Cijene lož ulje možete uvijek pronaći na stranici cijene goriva.

Lož ulje možete platiti uplatom na žiro-račun, gotovinom i karticom (Visa, Maestro, Mastercard, Deiners.)


Naručite lož ulje!

Dostavu možete naručiti jednostavno putem poziva ili putem emaila.

gorivo@etradex.hr   ili  0800 11 33


Zašto lož ulje OMV Etradex?

Kvalitetno lož ulje koje odgovara normi za kvalitetu Eurodizela EN590 možete naručiti na mail: gorivo@etradex.hr ili na besplatan broj 0800 11 33.

OMV Lož ulje je zapravo Eurodizel koji je samo obojan crvenim markerom i svojstvima odgovora Europskoj normi za kvalitetu Eurodiezla EN590. Ključne prednosti OMV loživog ulja su:

  • nizak sadržaj sumpora,

  • visoka ogrjevna vrijedost

  • minimalan broj nečistoća.

Ove prednosti omogućuju da vaš kotao treba manje servisa i popravaka, ima duži životni vijek i ukupno  se smanjuje potrošnja lož ulja.

Etradex je OMV brand partner, a Lož ulje dostavljamo više od 30 godina.

Lož ulje možete kupiti na našoj benzinskoj postaji u Pazinu  od 01.10. do 30.04. svake godine sukladno zakonskim propisima o kojima više možete saznati u izmjenema zakona o trošarinama vezanim uz lož ulje.

Cijene lož ulja mijenjaju se svakih 7 dana i aktualne cijene uvijek možete pronaći na stranici cijene goriva.

Način plaćanja na benzinskoj postaji:

  • kod preuzimanja lož ulja na benzinskoj postaji plaćanje je moguće jedino gotovinom, a radno vrijeme za prodaju lož ulja je od 07:00 do 23:00 sata svaki dan uključujući nedjelje i blagdane.

 


Naručite sad!

gorivo@etradex.hr   ili  0800 11 33


Vrijeme dostave:

  • Ovisno o lokaciji i sezoni, vrijeme dostave je od jednog do 7 radnih dana od narudžbe. Budući da gorivo dolazi direktno iz Europske Unije, zbog granica i gužvi nekada ne možemo utjecati na brzinu isporuke, iako će vam gorivo u većini slučajeva stići drugi ili treći dan od narudžbe. O dostavi ćemo vas obavijestiti dan prije i još jednom, nekoliko sati prije same dostave.

Ukoliko imate tvrtku, obrt ili OPG i potrebna vam je dostava lož ulja, ispunite obrazac za tvrtke  i poslat ćemo vam ponudu za lož ulje.

 

Naruči lož ulje iz topline vlastitog doma

Sve novosti

Copyright Etradex 2023. Pravila privatnosti