Novosti

Objavljeno: Utorak, 31. kolovoza 2021.

Besplatni spremnici za gorivo od sada i za male poljoprivrednike

Novost s kojom dolazimo na ovogodišnji Bjelovarski sajam su plastični prijenosni spremnici za dizel kapaciteta 1000 litara. Kapacitet spremnika podijeljen je na 900 litara za dizelsko gorivo i 100 litara za Adblue. S ovim proizvodom želimo omogućiti i manjim poljoprivrednicima praktično i sigurno rješenje za skladištenje Plavog dizela, a za nove strojeve i važnog Adblue-a.

Spremnici su besplatni za sve ugovorne kupce Etradex-a koji imaju potrošnju od 2000 litara mjesečno ili više. Kako je ovo novi proizvod na Bjelovarskom sajmu primamo predbilježbe za zainteresirane poljoprivrednike. Spremnici su u dolasku. Pozivamo poljoprivrednike da nas posjete na Bjelovarskom sajmu kako bi rezervirali svoj spremnik.

Spremnik 1000 lit

Spremnik 1000 lit

Ako još niste ugovorni kupac, ne trebate brinuti, na sajmu dogovaramo kompletnu uslugu, a ako ne možete doći na sajam, pišite nam na gorivo@etradex.hr ili nas nazovite na 0800 1133.

Spremnici zadovoljavaju sve potrebne zakonske propise. Namjenjeni su transportu dizela do strojeva na polju. Dimenzije spremnika prikladne su za prikolice i pick-upove. Za spremnik je potreban priključak od 12V. Opremljen je pištoljem za punjenje s crijevom, filterom i pokazivačem nivoa.

Uz spremnike za plavi dizel dolazi i uvijek kvalitetan Plavi dizel. Brand partner smo austrijskog OMV-a i kvaliteta goriva nam je oduvijek važna.

Poljoprivredniku želimo maksimalno olakšati logistiku. Pozivom na besplatan broj 0800 1133 ili mailom na gorivo@etradex.hr gorivo se naruči u nekoliko sekundi. Nakon toga, ako ste nam ostavili mail adresu, dobivate potvrdu narudžbe s očekivanim datumom dostave. Gorivo dolazi na vaša vrata, a vozač prije iskrcaja ispituje prisutnost vode u gorivu. Kad se uvjerimo da nema vode, gorivo se iskrca u spremnik. U svega nekoliko minuta gorivo je riješeno i možete se posvetiti poslu.

Veselimo se druženju s vama na Bjelovarskom sajmu. Pronađite nas na štandu 8B kod Novocommerca (John Deere). Sajam traje od petka 03.09. do nedjelje 05.09. Ukoliko nemate COVID potvrdu na ulazu u sajam provodi se besplatno testiranje koje vrijedi 48 sati za ulazak u sajamski prostor.

 

 

Besplatni spremnici za gorivo od sada i za male poljoprivrednike

Sve novosti

Copyright Etradex 2023. Pravila privatnosti