Novosti

Objavljeno: Petak, 17. travnja 2020.

Besplatna dostava goriva i besplatan najam spremnika za skladištenje goriva

Kako kupiti i skladištiti gorivo dok su cijene goriva niske?

Uz povijesno niske cijene goriva isplati se kupovati veće količine i skladištiti ih za buduću potrošnju. Poljoprivrednici, prijevoznici, ribari, građevinari i ostali koji troše značajnije količine goriva sada mogu ostvariti velike uštede na cijeni goriva. Problem je gdje to gorivo skladištiti i pod kojim uvjetima je to uopće dozvoljeno.

Tvrtka Etradex već 30 godina radi upravo tako da kupcima dovozi gorivo na lokaciju i daje spremnike za skladištenje goriva u besplatan najam.

Specijalizirali smo se za postavljanje i održavanje spremnika i sve opreme na njima te će za ugovorne kupce koji od nas kupuju gorivo, sve te usluge biti besplatne.

Statični spremnici koje imamo u ponudi su od:

  • 3.000 litara
  • 5.000 litara
  • 9.000 litara

Spremnik od 3000 litara Spremnik od 3000 litara

Svi spremnici opremljeni su pumpom, filterom, brojilom, mjerilom nivoa, pištoljem i crijevom od 5 minimalno metara. Spremnici su okrugli kako bi se mogli optimalno smjestiti, imaju dvostruki plašt zbog čega nema brige oko prolijevanje goriva i sve potrebne EU certifikate. Rukovanje je jednostavno, tankirate kao da ste na benzinskoj postaji, a dodatna prednost je ta što imate kontrolu nad potrošnjom goriva.

Osim statičnih spremnika u ponudi imamo i prijenosne spremnike od 910 litara. Praktičnost prijenosnih spremnika je u tome što su dimenzionirani na način da stanu u standardna pick-up vozila. Zbog toga, pojednostavnjen je pristup i nepristupačnim mjestima te se na taj način može opskrbljivati gorivom poljoprivredne strojeve, agregate, strojeve na gradilištima…

Prijenosni spremnici za gorivo 910 litara Prijenosni spremnici za gorivo 910 litara

 

Kako biste ostvarili pravo na besplatan najam spremnika potrebno je sljedeće:

1.Ostvariti minimalnu godišnju potrošnju Eurodizela i/ili Plavog dizela

  • Za spremnik od 3.000 litara-40.000 litara
  • Za spremnik od 5.000 litara-60.000 litara
  • Za spremnik od 9.000 litara-108.000 litara

Ako ne ostvarujete navedene količine, a kupujete gorivo od nas, spremnike možete kupiti po posebnim cijenama koje vrijede samo za naše kupce.

2. Javiti nam podatke vašeg obrta/tvrtke/OPG-a  i godišnju potrošnju goriva na mail: gorivo@etradex.hr (u predmet napisati SPREMNIK1.) Ili poslati poruku s navedenim podacima na broj: 098/9835544

3.Potpisati ugovor o kupoprodaji goriva. Nakon što nam pošaljete Vaše podatke i potrošnju, poslat ćemo Vam ponudu sa cijenom goriva i rabatima koje ostvarujute kao ugovorni kupac te dodatak ugovoru koji se odnosi na uvjete vezane uz besplatno korištenje spremnika.

Za više informacija pišite nam na: gorivo@etradex.hr

Ili nas nazovite na brojeve:

052/693-130

 098/9835544

Besplatna dostava goriva i besplatan najam spremnika za skladištenje goriva

Sve novosti

Copyright Etradex 2023. Pravila privatnosti