Novosti

Objavljeno: Subota, 17. ožujka 2018.

Za najbolje traktore samo najkvalitetnije gorivo

Mnogobrojni poljoprivrdenici susreću se s problemom kvalitete plavog dizela. Nakupljanje vode, začepljenje filtera i njihovo često mijenjanje pa do dugoročnijih i opasnijih kvarova koji nastaju zbog konstantne izloženosti dijelova motora nekvalitetnom plavom dizelu. Nečistoće, voda i sumpor iz nekvalitetnog plavog dizela oštećuju visokotlačne  pumpe, dizne, prstenove, klipove i ostale dijelove motora.

Kvalitetno gorivo najbitnija je komponenta u efikasnom iskorištavanju suvremenih poljoprivrednih strojeva. Ono povećava učinak smanjujući vrijeme stajanja stroja zbog kvarova, smanjuje troškove održavanja zbog minimalnog udjela nečistoća te dugoročno donosi benefit tako što produžuje radni vijek motora. U kvalitetnom gorivo količina sumpora je minimalna, manja nego što propisuje maksimalni udio po normi EN 590. Sumpor u gorivu doprinosi ubrzanom trošnju komponenti ulja za podmazivanje te ubrzava starenje ulja i onemogućuje uljnim aditivima da kvalitetno razgrađuju ugljik koji se taloži u ulju tijekom njegove upotrebe. Zbog smanjene mogućnosti razgradnje ugljikovih spojeva na tarnim dijelovima motora talože se kristalne strukture ugljika koje oštećuju tarne površine te donosi posebnu štetu na prstenovima, klipovima i košuljicama motora, kao i na ventilima, turbini te ostalim dijelovima motora.

Tvrtka Etradex je brand partner tvrtke OMV iz Austrije i u ponudi ima samo najkvlitetnija dizelska goriva. Plavi dizel je eurodizelsko gorivo koje OMV koristi na benzinskim postajama, a za potrebe poljoprivrednika u Hrvatskoj dodaje se samo marker plave boje. Iskustva u primjeni takvog dizelskog goriva izuzetno su pozitivna te je prepoznata kvaliteta i benefiti koje takvo gorivo pruža svim korisnicima suvremene poljoprivredne mehanizacije.

Posebnu pogodnost koju tvrtka Etradex pruža svojim kupcima je ustupanje na besplatno korištenje certificiranih spremnika za dizelsko gorivo s pumpom, mjerilom, filterom, automatskim pištoljem i elektroničkim nadzorom nivoa goriva u spremniku. Spremnici zadovoljavaju sve standarde te smanjuju troškove koji nastaju manipulacijom goriva i odlaskom na benzinske postaje te prijevoz naftnih derivata u spremnicima sumnjive čistoće i ispravnosti.

Tvrtka Etradex jamči za kvalitetu isporučenog goriva koja se nalazi u spremnicima koje daje na korištenje svojim kupcima. Plavi dizel dostavljamo na traženu lokaciju kupca.

Za više informacija pišite nam na gorivo@etradex.hr ili nas nazovite na broj 098/307306.

Za najbolje traktore samo najkvalitetnije gorivo

Sve novosti

Copyright Etradex 2023. Pravila privatnosti